I Lördags var vi på Mary Poppins på Göteborgs Operan, jag, mamma, lollo, lollos mamma, lollos bror, lollos mammas syster x2, +3 till.

Det var en föreställning som var väldigt bra, så jag kan bara rekomendera att se den. Säger jag som gärna går på hårdrockskonserter :). Men den var lätt att ta in och väldigt fint gjort. Kulisserna var riktigt häftiga och Mary Poppins flög på riktigt, ja, nästan iallafall.

Det bästa i hela föreställningen var när sotarna började steppa, jag tycker stepp är riktigt mäktigt när alla är synkade och det bara smattrar mot golvet.

Jag tycker att det var en riktig bra föreställning.

Det jobbiga var bara när vi kom dit. Parkeringar finns det ju inte gott om, vi släppte av louise och hennes familj. Jag och mamma parkerade bilen. Föreställningen började 15.00 vi var genom dörrarna på operan 14.59, av med jackan, spring, spring.. “Dörrarna stängs”. Men på något sätt hann vi faktiskt och det är inte varje dag man gör entré på Operan med alla ögon på en. 🙂 Nästan lite pinsamt att komma sist in…

Efter föreställningen gick vi till ett ställe som hette SoHo. En riktigt fin restaurang och förväntningarna var väldigt höga.

Tyvärr så fick vi vänta väldigt länge och när väl maten kom in så var det inte alls som dom som hade beställt fick vad de hade beställt. Well Done ryggbiff var det beställt men tyvärr blev det en miss någonstans. Köttet åkte in igen och stektes ytterligare. Det resulterade så klart i att köttet smakar lite bränt och segt.

Jag beställde in filé, riktigt gott var det. Tog även ett passande vin till och jag kan inte säga mer än att jag var riktigt nöjd med maten.

Synd bara på att de andra fick en helt annan uppfattning av det hela. Det hela kändes som att denna exklusiva restaurang hade fel personal inne och att dom skyller i från sig på köket är enligt mig inte acceptabelt, ägaren (tror jag) till SoHo tog hand om vårat bord sedan och då ordnade sig allt

Jag ska då ge dom en till chans men kanske med ett mindre sällskap på typ 2 pers.. :).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply