Igår blev både jag och brorsan sugna på en dag i naturen. Finns inget bättre än att få tillbringa en dag i det fria. Jag måste dock ha något att göra under tiden man insuper detta goa som frisk luft. Vi bestämde oss för att åka till Hökensås och fiska. Detta var tredje gången gillt för oss och hoppades denna gången på att få upp något på kroken. Vi prövade några olika sjöar, tyvärr med samma resultat. Noll fisk upp. Tråkigt.

I sista sjön så fick jag se mitt flöte sjunka iallafall men antagligen var det småmört som ville åt den goda räkan som jag agnade med. Men egentligen gör det inte så mycket att man inte får upp någon fisk, självklart är det kul att få kämpa lite men att umgås, grilla, och vara ute i naturen är huvudsyftet så klart.

Grillen förresten, oj oj oj vad gott det var igår. Vi grillade en flintastek till oss som var så himla saftig och god så man verkligen fick mersmak på den marinaden, chili-honung tror jag det var. Dagen var vindstilla och utan regn, lagom temperatur runt 23 – 25 grader och knotten höll sig borta ända till klockan var runt 11 på kvällen. Även om det blev fisklöst var det riktigt najs igår!

Nu efter tre gånger där uppe känns det som att man kanske ska hitta något mer ställe som ska ha bra fiske, vi har inte lyckats få upp något alls. Kanske gör fel men hur kan man göra fel om alla andra gör på samma sätt :).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply