Farmville logga

Jag har ägnat rätt mycket tid åt Farmville nu på Facebook. Varför kan man tänka, men det är faktiskt väldigt beroendeframkallande och faktiskt ganska kul att så och skörda, köpa dekorationer och ta hand om djuren. Nu när man passerat level 20 tar det mycket mer tid att komma vidare i levels och så klart börjar man fundera på vad som är effektivast att så. Jag brukar välja “Peppers”. Den kostar 70 coins och man får 162 coins när den är mogen för skörd. En rätt bra utdelning tycker jag och det tar bara 1 dag för pepparn att bli färdig.

Översikt Farmville

Det som hela spelet går ut på är att 1 tjäna pengar (coins) och 2 få experience poäng (xp points).

Pengarna tjänar du på skörden, träd och djur. Det varierar på hur mycket man tjänar på olika grödor, djur och träd.

Experience poäng får man på 2 olika sätt:
1 – Hjälpa andra med sina bondgårdar.
2 – Plöj, eller köp (Träd, djur, byggnader eller dekorationer.

Försök att få så många grannar som möjligt, dels för att man måste ha ett visst antal grannar för att kunna bygga ut sin “Farm” och dels för att man tjänar xp points när man hjälper en granne med att rensa ogräs m.m.

Varje dag kan man ge bort “Free Gifts”. Det är djur och träd man skänker till sina grannar, som sedan generarer pengar för dessa. Ger man bort mycket så får man oftast många tillbaks :).

Än så länge finns det inga fusk som är smidigt att utföra men det lär väl tiden visa om det finns något sätt att lura spelet på.

Spelgubben
Ne, nu tror jag det är dags att skörda! Lägg gärna till mig som granne i Farmville, Länk till min Facebook profilsida

Läs mer – Farmville @ FaceBook tips – Så och skörda snabbare

Farmville är utvecklat av Zynga och jag hoppas att de tycker det är ok att jag tog skärmdumpar på min Gård, anledningen till att jag skriver detta är att de har fått en del videos borttagna på bland annat YouTube.

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply