Beställde för några dagar sedan nu Comhems XXL abonnemang, tyvärr fick jag inte den hastighet jag trodde jag skulle få. Bilden nedan visar att det fattas några MB/S.

Nu tror jag dock att det har med den tekniska biten att göra, modemet jag använder är ju det gamla modemet som följde med när jag första gången beställde bredband från ComHem. Kriterierna för att få ut full hastighet är Gigabit Ethernet (Ethernet 1000 Mbps) nätverkskort och för bästa möjliga trådlösa anslutning ska nätverkskortet stödja 802.11n. Allt detta uppfyller jag. Vi får se vad kundtjänsten svarar.. 🙂

Tillägg:

Oj, 13 minuter senare fick jag svar från ComHems kundtjänst. Det kommer ett nytt modem på posten inom 3 dagar. Det var banne mig suverän kundtjänst i svarstid!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply